Permalänk

Tjejer blir killar med kisstratt

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om kisstratten som finns för tjejer. För er som inte vet så är det en vanlig tratt då som tjejer håller vid sina urinöppningar, typ, om man ens vet var dem ligger, så att man kan kissa som killar. Sjukt va?
Jag var ute i helgen och gick på toaletten. I ena båset hade någon gruppsex och i det andra hade någon spytt. Så jag gick till killtoan istället. Där var kortare kö och jag sket fullständigt i att det brukar stinka mycket mer, jag var så pass kissnödig. När jag kommer in står där två tjejer vid sidan om varandra och skrattar hysteriskt och KISSAR STÅENDES. Jag tänker, vad faaaan lixom. Men så tittar jag ner och så ser jag dessa kisstrattar. Sex killar stod bredvid o asgarva o var säkert tända på det… det hela såg komiskt o bissart ut i mitt huvud. Det ser ju lite udda ut när man står och försöker spreta på benen som killar gör, kan hända att en o annan droppe hamnar på skorna, men asså det är nog en rätt rolig grej ändå.. Svenska killar tkr nog bara det är döball, vet inte om det hade funkat i något annat land asså..

Om killar

Ska skriva om personliga och privata erfarenheter allt fr resor till förhållanden

Kommentarsfunktionen är avstängd.