Permalänk

glossfashion.com/marielle

Efter nedläggningen av LOOK har jag varit väldigt oaktiv här på bloggen. Kände att jag behövde starta på ny kula och det gör jag genom att flytta hela kalaset till Glossfashion.
.
Ni hänger väl med!?
.
NY BLOGGEN ”FASHION FOCUS WITH MARIELLE KRUS” HITTAR NI HÄR!

Taggar: , , ,

Permalänk

17:49

Latest in är det här galet läckra Ipad-fodralet från Sara Berman som jag hittade på ASOS:s rea. Fick betala 575 kronor istället för 2300. Känns rätt okej om man säger så. Ni hittar det här!

Taggar: , , , , , ,

Permalänk

14:36

Taggar: , , , ,

Permalänk

With my girls!

20130103-113528.jpg

Senaste dagarna har spenderats med mina älskade vänner som är hemma på jullov. Adore you!


Permalänk

Au revoir mon cheri….

Då var det officiellt. Sundsvalls Tidning har beslutat att stänga ner LOOK från och med idag. Jag fick veta detta precis innan min resa till Jordanien och har därför inte varit överdrivet aktiv här de senaste veckorna.
.
Allting känns jättetråkigt och jag önskar självklart att satsningen på LOOK kunde fortsätta, men beslutet ligger som vanligt inte i mina händer. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra härnäst, men det är ett problem som snabbt brukar lösa sig. Ska i alla fall börja min ”mellan två jobb-period” med att städa hela lägenheten och ta tag i den enorma tvätthög som vuxit sig hysteriskt stor under ledigheten.
.
På återseende. 

Taggar: , , , ,

Permalänk

Happy New Year!!

20121231-142651.jpg

20121231-142639.jpg

Sitter just nu i bilen på väg till Kovland där det nya året ska infiras. Hoppas att det blir allt fler roliga plåtningar som denna nästa år.

Photo: Emmelie Åslin

Taggar: , , ,

Permalänk

Behind the scenes @instagram

Taggar: , , , , , , , , ,

Permalänk

Craving of the day from H&M!

Taggar: , , , , , , ,

Permalänk

15:01 – Paus i julkaoset

God jul på er alla fashionabla läsare! Har tagit mig en välförtjänt paus från allt som har med jobb att göra, men är tillbaka som vanligt i morgon. Ska försöka hinna med en plåtning för LAJV och städa undan på jobbet nu i mellandagarna. PUSS!

Taggar: , , , , , , ,

Permalänk

God jul på er!

20121224-200243.jpg

Present från min morbror. Gulligt av honom att lära sig mitt namn…

Taggar: , , ,