Permalänk

Det gamla fönstret

Det gamla fönstret som stod i en bod, hos mina föräldrar.

Sparat, för att det var så vackert.

Det hade stått där länge, ja i åratal.
Tills en dag jag fick upp mina ögon  för det skavda fönstret med dom blanka fönsterrutorna.
Nu sitter det på väggen i vardagsrummet och jag gillar så att glaset, liksom skimmrar från olika vinklar.
Att ljusslingan sitter sne, det får jag fixa med en annan dag.
Det har blivit ett favorithörn i rummet, där också många andra återvunna saker funnits sin plats.
En fin torsdag, önskar jag dej!
LISSEN

Om Lissen

Sedan jag köpte en ny lägenhet, efter att ha bott i hus i många år. Så har jag dom senaste åren, ägnat mej att skapa ett nytt hem, med saker jag tycker om. En mix av retro och nostalgi. Blandat med nya finheter. Något som jag också blivit min stora "passion" är foto. Kameran är oftast med mej. Man vet aldrig, när man ser det speciella. Fånga ögonblick, gillar jag. Lite pyssel, försöker jag mej också på, med blandat resultat.

Ett svar till Det gamla fönstret

  1. Marie säger:

    Men vilket vackert fönster.. föresten hela hörnan är fin :)
    Kram Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>